Weingut Schenk-Siebert

Velkommen til en verden af fantastiske Tyske vine.

Vi har fundet nogle udsøgte perler som vi tilbyder til en special pris til vores trofaste kunder. Er du tilmeldt vores nyhedsbrev har du modtaget en kode, som giver dig yderligere 10% på disse 3 udvalgte vine fra den traditionelle vin-familie Weingut Schenk-Siebert, som har lavet kvalitetsvine siden 1675.

Alle deres vine, er lavet på traditionel vis men med miljømæssig bæredygtighed som i dag, er centrum for deres vinproduktion.

Vinovida smagte mange af producentens vine på Prowein 2019 (verdens største vinmesse) som alle er af høj kvalitet.

Specielt Pinot Noir vinene var vi imponeret over og at vi samtidig fik forhandlet en rigtig god pris på disse, som vi kan bringe videre til dig som kunde er vi rigtig glade for.

De 3 udvalgte

En hvidvin med aroma af tropiske frugter som ananas og abrikos. en meget frugtagtig smag som harmoneret med den milde syre og langvarige smag.
– Velegnet til fisk og skaldyr, kalvekød samt fjerkræ

Er du til druen Pinot Noir har du fundet vinen her. WAUV, for en vin. Denne vin har en fin rubinrød farve, en kompleks duft af bærfrugter, som krydres med en sødlig aroma og en smag af brombær, jordbær, lidt peber og mørk chokolade.

Pinot Noir druen kan tydeligt afspejles i glasset med en stærk, dyb, mørk farve. en utrolig aroma af skovbær, jordbær, kirsebær og brombær.

– Passer rigtigt fint til grillmad, lam, oksekød eller til et lækkert ostefad med modne oste